Even voorstellen

Mijn naam is Frans van de Goor (geboren 1956 te Eindhoven). Aanvankelijk was ik volledig werkzaam in het onderwijs. In mijn vrije tijd ben ik al vanaf mijn jeugd actief op muzikaal gebied. Na een fase van persoonlijke en beroepsheroriëntering kwam er een sterk verlangen naar innerlijke verdieping, zingeving en om een bijdrage te willen leveren aan de "wereld van morgen".

"De echte ontdekkingsreiziger zoekt niet alleen naar nieuwe landschappen, maar verlangt ook te leren kijken met nieuwe ogen." - Marcel Proust

In 2005 ben ik met de 5-jarige HBO-opleiding Psychosynthese (Utrecht) gestart. Met een onderbreking van een jaar heb ik op 5 juli 2011 mijn bachelordiploma in ontvangst mogen nemen. Mijn nieuwe beroep is Psychosyntheticus en ik ben opgeleid om ondersteuning te bieden aan individuen en aan organisaties bij de oplossing van existentiële vraagstukken.

"Treasures are people who look into my eyes and see my heart." - Rick Botz

Door persoonlijke ervaring ben ik tot de overtuiging gekomen dat het vooral uitmaakt "hoe" je de dingen doet, vanuit welke energie en vanuit welke emotie. Het maken van keuzes laat zien wie je bent, persoonlijke talenten kunnen je daarbij helpen.

"Be the change you wish to see in the World." - Mahatma Ghandi